Når mange mennesker skal bruge de samme lokaler og faciliteter, kræver det stram styring og effektiv adgangskontrol. Access Technology er specialister i adgangssystemer målrettet foreninger, klubber og andre virksomheder, hvor mange forskellige personer skal have mulighed for at opnå adgang døgnet rundt.

De elektroniske låsesystemer er nøglefrie, Cloud- og GSM-baserede, hvilket betyder, at der ikke kræves internetforbindelse. Styring og administration forgår fra centralt hold via webportalen og med størst mulig sikkerhed.
Løsningen fra Access Technology kan desuden integreres med et eksisterende medlemssystem: når et nyt medlem oprettes i jeres system, giver det tilhørende medlemskort automatisk adgang til dørene, i og med data automatisk sendes mellem låse- og medlemssystemet. Medlemskortet kommer altså med andre ord til at fungere som et nøglekort. Hvis et medlemskab ophører, blokeres adgangen til foreningens eller klubbens faciliteter naturligvis automatisk.

Mange kommuner tilbyder desuden booking og udlejning af lokaler i haller og på skoler, og ved at integrere bookingsystemet med låsesystemet, kan der med pinkoder skabes adgang på baggrund af en booking. Der er kun adgang til lokalet, i det tidsrum det er booket.
Løsningen fra Access Technology ApS giver således følgende fordele:

  • Systemet er online, trådløst og og GSM-baseret.
  • Intet behov for internetforbindelse
  • Integration mellem adgangssystemet og og eksisterende medlemskort, således at medlemskort 
    også fungerer som nøglekort.

Fleksibelt og fremtidssikret adgangssystem

Et elektronisk nøglesystem fra Access Technology gør livet lettere for alle parter. Den administrative del forenkles, og tidsforbruget reduceres væsentligt samtidig med, at der ikke bliver gået på kompromis med sikkerhedsniveauet.

Systemoversigt til foreninger

Hvis du vil vide mere om de enkelte komponenter og produkter i nøglesystemet, så se mere under Produkter.
Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte os.