Når mange mennesker skal bruge de samme lokaler og faciliteter, kræver det stram styring og effektiv adgangskontrol. Access Technology er specialister i adgangssystemer målrettet foreninger, klubber og andre virksomheder, hvor mange forskellige personer skal have mulighed for at opnå adgang døgnet rundt. De elektroniske låsesystemer er nøglefrie og styres og administreres fra centralt hold med størst mulig sikkerhed.

Med integration til jeres medlemssystem skabes adgangen til medlemmer automatisk, og administrationen holdes på et absolut minimum. Automatisk adgang til dørene med medlemskort, der oprettes i medlemssystemet, foregår ved, at data automatisk sendes mellem låsesystem og medlemssystemet. Når et nyt medlem oprettes i medlemssystemet, skabes automatisk adgang til bygningen, med medlemskortet, som således også fungerer som nøglekort. Hvis et medlemsklab ophører, udelukkes adgangen automatisk.

Mange kommuner tilbyder booking og udlejning af lokaler i haller og på skoler, og ved at integrere bookingsystemet med låsesystemet, kan der med pinkoder skabes adgang på baggrund af en booking. Der kun er adgang til lokalet, i det tidsrum der er booket.


Fleksibelt og fremtidssikret adgangssystem

Et elektronisk nøglesystem fra Access Technology gør livet lettere for alle parter. Den administrative del forenkles, og tidsforbruget reduceres væsentligt samtidig med, at der ikke bliver gået på kompromis med sikkerhedsniveauet.

Systemoversigt til foreninger

Hvis du vil vide mere om de enkelte komponenter og produkter i nøglesystemet, så se mere under Produkter.
Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte os.