Access Technology kan med sin fleksibilitet uden store omkostninger kundetilpasse og målrette adgangskontrollen til virksomheder, hvor mange forskellige personer skal have mulighed for at opnå adgang døgnet rundt. De elektroniske låsesystemer er nøglefrie og styres og administreres fra centralt hold med størst mulig sikkerhed.

Et elektronisk nøglesystem fra Access Technology gør livet lettere for alle parter. Den administrative del forenkles og tidsforbruget reduceres væsentligt samtidig med, at der ikke bliver gået på kompromis med sikkerhedsniveauet.

Montering

Access Technology er med sin fleksibilitet og Cloud baseret administration den mest brugervenlige løsning for alle, lige fra montage til administrator og frem til slutbruger. Montering gøres uden træk af lange kabeler, boksen leveres med simkort som er klar til montage, det eneste der kræves er fremføring af 230V.

En Cloud baseret løsning

Grundet den Cloud baseret løsning som ikke kræver en firma-server for at håndtere data, da det ligger oppe i skyen og i boksen, og dermed giver stor sikkerhed for brugerdata og samtidig spare firmaet for omkostninger, endvidere betyder det at administratoren kan tilgå systemet hvor som helst.


Fleksibelt og fremtidssikret adgangssystem

kontorindustri system

Hvis du vil vide mere om de enkelte komponenter og produkter i nøglesystemet, så se mere under produkter


x


Ring og snak med en tekniker,

og hør om de muligher der er for

din virksomhed . Tlf. 32 20 10 53