Nem adgang til Aarhus lystbådehavn med MobilePay løsning

Aarhus Lystbådehavn er en moderne og bynær havn i gå afstand fra Aarhus centrum, og er ejet af Aarhus kommune. Der er forskellige klubber og foreninger i havnen, der hver især administrerer pladser og faciliteter. Derudover er der flere spisesteder og dagligvarerindkøb på havnen. Tidligere skulle man købe poletter, ved et nærliggende spisested, for at få adgang til havnen via slæbestedet, hvilket har været både besværligt og tidskrævende. Samtidig var poletterne nemme at kopiere, hvilket resulterede i en del snyd.

Nem MobilePay løsning

I 2018 besluttede Aarhus Lystbådehavn sig for at ændre det gammeldags poletsystem, til en nemmere og mere moderne MobilePay løsning fra Access Technology A/S.

Med den nye løsning er det nu muligt at betale for bomadgang ved slæbestedet, blot ved at scanne en QR-kode med sin mobiltelefon, og herefter betaler man med MobilePay.

Aarhus Sport & Fritid administrerer adgangssystemet, men hver klub og forening har sit eget område som de kan råde over. Aarhus Lystbådehavn består af 3 dykkerklubber, 4 sejlklubber, 3 roklubber, træskibsforeningen og en motorbådsklub.

Administrering via cloud

Adgangssystemet administreres via en webportal, som man kan få adgang til fra en hvilken som helst enhed med internetadgang, via et krypteret login. Fra webportalen kan havnemester:

  • Åbne og lukke porte/bomme.
  • Lave individuelle brugerindstillinger, som gør det nemt at styre, hvornår en bestemt port/bom må benyttes og af hvem.
  • Benytte en indbygget kalenderfunktion, som gør det muligt at planlægge tidsintervaller, hvor en port/bom skal forblive åben.
  • Se alt statistik, da systemet logger alle hændelser.
CU-GSM online dørcontroller

Nem installation med plug & play

Adgangsløsningen fra Access Technology har markedets nemmeste installation, dvs. der skal ikke trækkes lange kabler, der er ingen store software installationer eller opsætning af routers.

Løsningen er cloudbaseret med plug & play uden løbende vedligeholdelse eller batteriskifte – og alt er klar til brug med det samme. Derfor er løsningen perfekt til Aarhus Lystbådehavn, da den er meget fleksibel og det er hurtigt og nemt at tilføje nye faciliteter med brugerbetaling.

Du kan læse mere om Aarhus Lystbådehavn her >>

Thomas Ginnerup Kristensen

Thomas G. Kristensen

Partner / Salg & økonomi

Telefon: +45 32201053

Email:
tgk@acct.dk