Slut med nøglekaos hos ejerforeningen Taarbækhave

Ejerforeningen Taarbækhave ligger lidt nord for København ud mod Øresund. Ejendommen består af 65 lejligheder fordelt på 8 opgange, samt 2 butikker, 3 separate kældermatrikler og en garage. Ejerforeningen har tidligere brugt mekaniske nøgler med tung administration, dels på grund af lav fleksibilitet når der skulle ændres i brugerrettigheder. Hvis en hovednøgle blev væk, skulle låsecylindre og nøgler i ejerforeningen udskiftes. Ejerforeningen skulle altid holde styr på hvor mange erstatningsnøgler der sidst blev bestilt, og hver eneste tabt nøgle koster tid og penge, og en omgående udskiftning var ikke mulig. Stjålne eller bortkomne nøgler var en konstant sikkerhedsrisiko uden sporingsmulighed, og nøglerne kunne ikke omprogrammeres.

Løsning

Til at lette administrationen af de mange nøgler, har Access Tehnology A/S leveret et komplet GSM-baseret adgangssystem til 8 opgange, 18 kælderdøre og 60 lejligheder i Taarbækhave. De nye dørtelefoner er med brikåbning og speciallavede betjeningspaneler, som matcher bygningens æstetik.

Der er ingen kabler mellem gadedøre og lejligheder, hvilket sikrer en skånsom installation i den smukke gamle bygning, da alt kører trådløst via det mobile datanet (indbygget SIM kort). Batterilåse med RFID-brikadgang på kælderdøre fuldender løsningen, og adgangen styres nemt og enkelt via en webportal med krypteret login. Det er muligt at få adgang til webportalen fra en hvilken som helst enhed med internetadgang.

I webportalen kan administrator oprette, slette og spærre nøglebrikker, kontrollere adgangs- og åbnetider via den indbyggede kalenderfunktion, se historik og søge i hændelseslog.

Foredele

Der er klare fordele for ejere og brugere i Taarbækhave:

  • Alle adgange er aflåste og der er styr på alle “nøgler”.
  • Nøglebrikker kan udleveres til beboere, rengøring og avisbud.
  • Beboer kommunikerer og åbner for gæster direkte på egen telefon.
  • Høj driftsikkerhed i “skyen” med backup og log.
  • Kræver ingen App eller software installation.
  • Ingen krav om internet i bygningen – SIM kort indbygget.
  • Skånsom og billig installation.

Du kan læse mere om Taarbækhave her >>