ACCESS Technology udvider med to nye salgskonsulenter

ACCESS Technology har meget travlt, og oplever stor vækst og en øget efterspørgsel på vores IntelligentCARE kaldesystemer. Derfor byder vi 2 nye salgskonsulenter, Rene Norman-Dühring og Kim Sidenius, velkommen til ACCESS Technology.

Medarbejder med faglighed

Rene Norman-Dühring bliver vores primære IntelligentCARE sælger på Sjælland. Han har over 20 års salgserfaring indenfor både BTB, BTG og BTC. Med 7 års pædagogisk erfaringen indenfor opholdssteder, behandlingshjem og psykiatrien, har Rene også en dybdegående viden indenfor det pædagogiske område. Derudover har Rene også været plejefar i over 15 år.

Kim Sidenius vil stå for IntelligentCARE salg på Fyn og Jylland. Han kommer også med en dybdegående viden om velfærdssektoren. Med over 12 års erfaring som Falckredder, har Kim været vidt omkring, og erfaret de problemer, der kan opstå i udsattes individers hverdag. Han har derudover over 13 års erfaring indenfor salg af sikkerhedsløsninger.

Både Rene og Kim kommer til at have fokus på, at præsentere vores unikke personalesikring til bosted og psykiatri. Se mere om IntelligentCARE´s personalesikring her.

ACCESS Techonology medarbejder Rene Norman Düring salg

René Norman-Dühring

Salgskonsulent IntelligentCARE

Sjælland

Telefon: +45 81404990
Email: rnd@acct.dk

Access technology medarbejder Kim Sidenius

Kim Sidenius

Salgskonsulent IntelligentCARE

Fyn & Jylland

Telefon: +45 71705229
Email: ks@acct.dk