Ny medarbejder på Access Technology teamet!

I marts sluttede Allan Johansen sig til ACCESS Technology som vores nye udvikler. Allan Johansen er uddannet Datalog og har arbejdet med lidt af hvert, bl.a. med udvikling af hjemmesider og apps, og det er bl.a. også udviklingen af ACCESS Technology’s app som Allan skal arbejde med hos os. Vi har stillet Allan et par spørgsmål om hans oplevelser med ACCESS Technology indtil nu.

Allan Johansen får job hos Access Technology

Hvilke opgaver ser du frem til hos ACCESS Technology?

“Der er nogle rigtig fede arbejdsopgaver, som jeg ser frem til at kigge på, blandt andet udviklingen af ACCESS Technology’s app, som jeg allerede er gået i gang med. Generelt kan jeg godt lide at der er afveksling, med forskellige opgaver og nye udfordringer. Det var også en af grundene til at jeg søgte stillingen hos ACCESS Technology.”

Hvad er vigtig for dig på en arbejdsplads?

Det er selvfølgelig vigtig at have gode kolleger. Alle er flinke, og har taget godt imod mig her hos ACCESS Technology. Jeg kan godt lide at arbejde i en mindre virksomhed, der er ikke så meget bureaukrati, og man er tæt på både kollegaer og ledere.

Hvad mener du, at ACCESS Technology står for?

Jeg har været mange steder, hvor det skal gå hurtigt, og hvor opgaven bare skal være færdig så den kan blive sendt afsted. Så håber man bare at kunden ikke opdager hvis der er fejl. Men hos ACCESS Technology handler det om sikkerhed, og den skal bare virke! Der er helt klart en faglig stolthed her, som jeg ikke har set før.