Access Technology styrker vores position, som det mest innovative adgangskontrolsystem på markedet.

Access Technology A/S og ASSA ABLOY har indgået et unikt samarbejde til stor fordel for vores kunder.

Access Technology, der har markedets bredeste adgangskontrolsystem og med over 150.000 daglige brugere, har lavet integration med ASSA ABLOY, der sikrer at ASSA ABLOY’s produkter kan bruges på Access Technology’s online softwareplatform.

Dette åbner helt nye muligheder for vores kunder, og vi går endnu engang forrest for at få tingene til at arbejde sammen, og dermed tilbyde én løsning for vores kunder.

Vi har netop vundet et stort udbud til Vejle kommunes plejecentre , hvor vi skal levere adgangskontrol og demenssikring til 1.000 døre.

Læs mere her >>

“ASSA ABLOY er glad for samarbejdet med Access Technology.
Vi komplementerer deres løsninger fint med især vores Aperio læser serie.

Vi glæder os til fremtiden sammen og er også stolte over den samlede løsning, der skal leveres til blandt andet Vejle Kommune”

Salgschef Tonny Bormeth.

Låsesystemerne anvendes med stor fordel til eks. etageejendomme, plejehjem og demensboliger.

ACCESS Technology smartedemenssikring med elektroniske doerlaase fra ASSA ABLOY

Plejehjem & demensboliger:

Her anvendes H100 elektronisk dørgreb fra Assa Abloy til alle indvendige døre. RFID brik eller nøglekort anvendes til oplåsning, ved at kortet holdes op foran håndtaget. Herved læses kortets RFID-chip og håndtaget aktiveres. Borger udstyres med en trådløs adgangsgivende enhed som fastgøres i tøjet, om halsen o.l. Enheden tilknyttes borgeren i managementsystemet og der gives adgang til egen dør. Når borger nærmer sig en låseenhed, vil modtageren i låsen ”se” den adgangsgivende enhed og validere dennes ID internt. Er den adgangsgivende enhed godkendt, sendes åbnesignal til låsen. Hvis den adgangsgivende enhed ikke er valideret, ignoreres denne.

Etage-ejendomme:

Her åbnes yderdøren vha. vores EasyAccess system, hvor døren kan åbnes via opkald fra mobil, SMS, RFID nøglebrik eller kort, pinkode eller fjernbetjening. På de indvendige døre til lejlighederne anvendes Aperiolåse fra Assa Abloy.

Se hvor nemt det er at installere et dørgreb fra Assa Abloy her >>

Elektronisk dørgreb til trådløs adgangskontrol

Ønsker du at vide mere om vores adgangssystemer, kan vi kontaktes på telefon

32 20 10 53 eller kontakt@acct.dk. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive.