SMS-lås kan mindske hærværk og svineri på offentlige toiletter

Mange offentlige toiletter har problemer med hærværk og ubeskriveligt svineri, som kræver store ekstraomkostninger for ejeren og kommunen. Med en SMS-lås fra Access Technology A/S, kan man mindske eller helt undgå svineri og hærværk på offentlige toiletter.

Vejdirektoratet

Access Technology A/S har leveret SMS-styret låsesystem til flere motorvejstoiletter i Danmark.

På de motorvejsrastepladser som benytter SMS-styret låsesystem, er dørene låste mellem kl. 18.00 – 6.00. Ønsker en bruger at benytte toilettet inden for det aflåste tidsrum, sender brugeren en sms fra en hvilken som helst mobiltelefon med beskeden ”1234”, hvorefter toiletdøren åbner.

Vejdirektoratet kan fra centralt hold, nemt administrere adgang til toiletter, herunder åbningstider, men også få vigtig information om hvornår toiletterne benyttes mest. Registreringen af brugernes telefonnumre, reducerer mængden af hærværk og svineri på toiletterne.

Sådan virker SMS-låsen

SMS låsen består af vores egenudviklede GSM kontrolboks, med indbygget SIM kort, og er en plug-and-play løsning, hvor der bare skal tilsluttes 230V, og kontrolboksen tilsluttes el-lås i døren. Brugeren sender en 4-cifret SMS besked for at få adgang til toilettet. (Kode og telefonnummer står på et skilt ved døren).

Via login på Access Technology eget online kontrolpanel, er det muligt at fremsøge log over hvilke telefonnumre der har åbnet døren i et givent tidsrum, ligesom det er muligt at udlæse antal besøgende i en given periode.

Systemet kan også tilkobles MobilePay, hvis kunden ønsker at der skal være betaling for adgangen – eks. inden for specifikke tidsintervaller i forbindelse med weekend eller events.

Vi ved hvad vi taler om da Access Technology A/S er specialister i trådløs adgang via mobildatanettet, og vi har over 25.000 enheder installeret i Danmark alene.

Installation af trådløs adgangskontrol ACCESS Technology

Ønsker du at vide mere om vores adgangssystemer, kan vi kontaktes på telefon32 20 10 53 eller kontakt@acct.dk. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive.