Access Technology A/S er specialist i komplette trådløse dørtelefoni- og låseløsninger. Vores målgruppe er ejerforeninger og etageejendomme, hvor vi bl.a. kan levere GSM baseret adgangssystemer til gadedøre og kælderdøre.

Se videopræsentationen af EasyAccess – vores trådløse adgangssystem til ejer-foreningen Taarbækhave nord for København.

Taarbækhave har fået nye porttelefoner til 8 opgange, 18 kælderdøre og 60 lejligheder.

Porttelefonerne er med brikåbning og har speciallavede betjeningspaneler, som matcher bygningens æstetik. Der er ingen kabler mellem gadedøre og lejligheder, hvilket sikrer en skånsom installation i den smukke gamle bygning, da alt kører trådløst via det mobile datanet (indbygget SIM kort). Batterilåse med RFID-brikadgang på kælderdøre fuldender løsningen, og adgangen styres nemt og enkelt via krypteret login på brugerfladen med PC, Mac eller tablet.

Opgradering af eksisterende dørtelefonanlæg

En MEC-RFID med GSM er en trådløs, online briklæser. Ved at tilslutte enheden til et eksisterende dørtelefonanlæg ved hver gadedør, opgraderer man nemt til en trådløs brikløsning. Enheden kan også bygges ind i dørtelefonen.

MEC-RFID med GSM modtager signal fra en nøglebrik eller SMS/telefon og administreres fra den centrale webportal. Alle administratorer får login til brugerfladen.

Opgrader nemt løsning med ACCESS technology

Ønsker du at vide mere om vores adgangssystemer, kan vi kontaktes på telefon

32 20 10 53 eller kontakt@acct.dk. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive.